| Autor |
Problemy z forum. |
bart
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: Skarżysko-Kam
Data rejestracji: 19.09.06 |
| Dodane dnia 22-08-2008 08:11 |
|
|
Coś jest nie tak z forum, i właśnie zastanawiam się czy tylko tak na mojej przeglądarce czy u wszystkich to się zdarza?? Np:
1.Zalogowałem się chciałem otworzyć temat Poplenerowe foty - Portret ... otworzyło mi go ale i w miedzy czasie wylogowało więc nie mogłem napisać żadnego posta.Próbowałem ze 3 razy i cały czas mnie wylogowywało.
2.Czasem są problemy z wylogowaniem choć to mniejszy problem.Kiedy chcę się wylogować przechodzi do strony wylogowywania otwiera stronę co-arto z powrotem ale cały czas jestem zalogowany.
Pisze posta na forum a nie od razu do admina bo jeśli u kogoś występują jakieś inne problemy to niech pisze to szybciej się je usunie.
Albo dajcie znać bo tylko moja przeglądarka jest spierdzielona.
Mój sprzęt:
مشكور اخوي على هذه الصور والمعلومة يتعلم عليها ويعرف اصول ت عالم رائع لو عالم رائع لو عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واس عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واسال يصير مصور عالمي (مع شراء العدسات |
|
| Autor |
RE: Problemy z forum. |
ka_tula
U¿ytkownik

Miejscowo¶æ: starachowice
Data rejestracji: 22.11.06 |
| Dodane dnia 22-08-2008 09:24 |
|
|
ja problemów nie mam - wszystko chodzi jak trzeba. (mam firefox'a)
"Staraj sie widzieć świat takim jakim jest a nie takim jakim być powinien" - Niccolo Machiavelli |
|
| Autor |
bart
U¿ytkownik

| Dodane dnia 22-08-2008 10:29 |
|
|
Katula dobrze że piszesz.Zaraz go zainstaluje i zobaczę.Ale mi na operze dalej nie działa.
Mój sprzęt:
مشكور اخوي على هذه الصور والمعلومة يتعلم عليها ويعرف اصول ت عالم رائع لو عالم رائع لو عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واس عرفنا ما يخفى عنا من اسراره واسال يصير مصور عالمي (مع شراء العدسات |
|
| Autor |
johnywalker
U¿ytkownik
Data rejestracji: 13.02.08 |
| Dodane dnia 22-08-2008 10:33 |
|
|
|
Ja mam firefoxa. Z logowaniem problemu nie mam bo jestem na swoim komputrze zalogowany na stałe na co-arto. Najwiekszy problem jaki tu dostrzegam to ładowanie sie wręcz w zółwim tempie tematów które mają po cztery pięc stron. Zrozumiałbym to z racji duzego obciązenia, ale nie kiedy na forum jestem sam. |
|
| Autor |
bart
U¿ytkownik

| Dodane dnia 22-08-2008 10:38 |
|
|
No na firefox działa wszystko ok.To jednak opera miała jakiś problem.A szkoda bo firefox strasznie wolny mi się wydaje w porównaniu do opery.
Mój sprzęt:
|
| Autor |
qwerty
Super Administrator

Miejscowo¶æ: Bliżyn
Data rejestracji: 25.05.06 |
| Dodane dnia 22-08-2008 10:51 |
|
|
Na IE oraz firefoxie chodzi dobrze.
Johny, dla tych "kobylastych" wątków robimy nowe edycje. Tak jest z "kolorowym zawrotem głowy" , teraz zrobie to z "portretem" .
No i długo ładują sie foty z jakiś dziwnych serwerów.
I jeszcze jedno . Jeśli po próbie logowania otwiera sie wam google - znaczy że wykorzystaliście trzykrotny limit błędnego logowania i server was zablokował . Wtedy - szybki kontakt z SuperAdminem , dobrze znać swoje aktualne IP i - odblokuje się 
TrustNo1 !!!
Pan Klawiatura - niedyplomowany, niechałturzący fotoamator
=========================
E1 + ED14-54 + ED40-150 + tony szkieł M42 i Zuiko OM
[img]http://forum.olympusclub.pl/images/smilies/oly6ke.gif[/img][img]http://forum.olympusclub.pl/images/smilies/e24wb.gif[/img] |
|
| Autor |
vpiterv
U¿ytkownik

Data rejestracji: 09.05.08 |
| Dodane dnia 22-08-2008 17:12 |
|
|
Mi na IE raz jedyny się zdarzyło, że po zalogowaniu chciałem wejść w któryś temat (nie pamiętam który) i mnie wywaliło. Ale to tylko raz na szczęście
tak jak nie lubię ogródka, tak marzy mi się duża szklarnia... a tymczasem flektogon 20/2.8 i Zenek do samoobrony |
|